Gândul: Laura Vasiliu povesteşte incidentul cu carabinierii, de la Torino

Actriţa Laura Vasiliu a povestit, pentru "Gândul", incidentul în care a fost implicată, când carabinierii au intrat în camera sa de hotel, la Torino, confundând-o cu o traficantă de minori.

3 afișări
Imaginea articolului Gândul: Laura Vasiliu povesteşte incidentul cu carabinierii, de la Torino

Laura Vasiliu povesteşte pentru "Gândul" incidentul cu carabinierii, de la Torino

„Dormeam dusă. Eram ruptă de oboseală, pentru că în seara aceea m-am întors din România. La un moment dat, am auzit bătăi puternice în uşă. Prima oară am crezut că este o greşeală. Nu avea cine să mă caute noaptea la unu. Bătăile în uşă au continuat. Atunci m-am speriat. Mintea mea nu putea să priceapă ce se întâmplă. Eram de pe somn. M-am dus la uşă şi am întrebat cine e. Nu mi s-a răspuns. Auzeam doar nişte voci de bărbaţi. M-am speriat atât de tare încât împingeam de uşă, sperând că să nu o intre peste mine. Credeam că nu au cum să pătrundă”, a relatat actriţa cotidianului citat.

Ea a spus că a sunat la recepţia hotelului şi a anunţat că e cineva la la uşa ei.

"Mi-au spus că este Poliţia şi să le deschid. Am refuzat şi le-am cerut să urce ei. Nu am mai apucat să spun altceva pentru că s-a deschis uşa. Au intrat trei bărbaţi în uniformă. Unul dintre ei mi-a făcut semn să las telefonul jos. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-mi ceară un act de identitate. Ceilalţi doi s-au dus în baie şi pe balcon, să verifice dacă mai e cineva. Au început să curgă întrebările în italiană. Prima a fost dacă am antecedente penale. Nu înţelegeam ce vor. I-am spus că nu, dar poliţistului nu-i venea să creadă. M-a mai întrebat de câteva ori acelaşi lucru, după care mi-a spus că sunt acuzată că facilitez prostituţia juvenilă. Cred că i-am răspuns, în engleză şi în câtă italiană ştiu, că nu pot să fac lucrul acesta pentru că, în România, mama mea este judecătoare şi judecă astfel de cazuri. În timpul acesta, ceilalţi doi tot căutau prin baie şi balcon. Când mi-am dat seama că ar putea să fie o confunzie, m-am mai relaxat oarecum”, şi-a amintit Laura Vasiliu.

Ea a mai relatat că unul dintre carabinieri şi-a sunat şeful, dând semnalmentele actriţei.

"Nu ştiu să fi avut vreo poză la ei. Este posibil, dar la cât eram de obosită şi de speriată nu-mi amintesc. Mi-au spus că iau paşaportul pentru verificări şi mi-l vor lăsa la recepţie. Şi-au cerut scuze înainte să plece. Totul a durat vreun sfert de oră”, mai declară Laura Vasiliu.

Ea afirmă că este clar că au făcut o confuzie.

"Au venit în forţă, crezând că înăuntru este sigur persoana pe care ei o caută. Am înţeles că le corespundea şi numele, şi data de naştere. Când au intrat cu cheile de la hotel în cameră nu mi-au spus de unde sunt şi nici ce vor. Nu mi-au spus de vreun mandat sau ceva de genul ăsta”, afirmă actriţa.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici