Gândul: Un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile de pe piaţă

Liderii pieţei de telefonie mobilă au ajuns marţi la un acord pentru producerea unui încărcător standard, compatibil oricărui tip de celular, în încercarea de a-i ajuta pe consumatori să facă economii financiare şi de timp, informează AFP.

15 afișări
Imaginea articolului Gândul: Un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile de pe piaţă

Gândul: Un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile de pe piaţă

La ora actuală, fiecare producător de telefoane mobile are propriul model de încărcător, existând chiar şi mai multe tipuri de alimentatoare pentru celulare ale aceleiaşi mărci, ceea ce contribuie la creşterea costurilor de înlocuire pentru utilizatori, dar şi la acumularea de cabluri nedorite în cazul în care consumatorii schimbă marca de telefon.

Află mai multe despre încărcătorul care poate fi folosit la toate telefoanele mobile pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici