Gary Oldman se întoarce la rolurile negative (Video)

Gary Oldman va juca alături de Denzel Washington în filmul "The Book of Eli", un thriller SF care va marca întoarcerea celebrului actor britanic la rolurile negative care l-au consacrat.

26 afișări
Imaginea articolului Gary Oldman se întoarce la rolurile negative (Video)

Gary Oldman se întoarce la rolurile negative

Filmul va urmări povestea eroului Eli (Denzel Washington), care va trebui să lupte cu înverşunare pe teritoriul deşertic al unei Americi din viitor pentru a apăra o carte sacră, despre care se crede că ar putea să reprezinte cheia pentru salvarea viitorului omenirii.

Gary Oldman va juca rolul lui Carnegie, despotul unui mic oraş din viitor, insalubru, lipsit de orice fel de servicii şi legi. Carnegie este hotărât să intre în posesia cărţii sacre pe care Eli o apără.

Filmul "The Book of Eli" va fi produs de Warner Bros. şi Alcon Entertainment, iar regia va fi semnată de Albert şi Allen Hughes ("Din Iad - Jack Spintecătorul").

Filmările vor începe în luna februarie în New Mexico, iar lansarea oficială a filmului este programată pentru ianuarie 2010.

Gary Oldman, care s-a consacrat datorită unor personaje negative, în filme precum "Dracula", "Leon", "Profesionistul" şi "Hannibal", a ales să joace în ultimii ani mai mult roluri pozitive, precum cele din seria "Harry Potter" şi "Batman".

Gary Oldman

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici