Geanta, element esenţial în garderoba feminină. Care este cea mai scumpă poşetă din lume

Cel mai des întâlnite accesorii ale vedetelor sunt genţile, fine, elegante, scumpe, iar cea mai scumpă geantă din lume costă peste 3 milioane de dolari. Deşi au apărut în urmă cu aproximativ 150 de ani, genţile au devenit mai recent un element esenţial în garderoba feminină.

309 afișări
Imaginea articolului Geanta, element esenţial în garderoba feminină. Care este cea mai scumpă poşetă din lume

Geanta, element esenţial în garderoba feminină. Care este cea mai scumpă poşetă din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Valoarea unei genţi VIP începe de la minimum 1.000 de dolari, continuând până la cea mai scumpă geantă din lume - peste 3 milioane de dolari. Pentru clarificare, această geantă este un adevărat proiect, dus la bun sfârşit de zece artizani, timp de peste 1.000 de ore. Preţioasa poşetă are aplicate 4.500 de diamante galbene şi roz, ce însumează 380 de carate, potrivit intrefete.ro.

Genţile sunt printre cele mai tinere accesorii. Acestea au luat naştere acum 150 de ani, însă abia în anii '20 au devenit un element esenţial în garderoba feminină.

Care sunt elementele pentru care genţile sunt printre cele mai râvnite accesorii şi de ce preţurile lor pot ajunge la şapte cifre?

În primul rând, numele brandului este destul de important, apoi materialul din care sunt făcute - când vine vorba despre piele, unele defecte chiar fac materialul mai valoros - şi să nu uităm de accesorii: catarame suflate cu aur, aplicaţii cu diamante şi multe altele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici