Gemenii actorului Dennis Quaid, în pericol de moarte

Gemenii starului hollywoodian Dennis Quaid, născuţi pe 8 noiembrie de o mamă surogat, au fost internaţi de urgenţă la terapie intensivă după ce li s-a administrat, în spital, o supradoză dintr-un medicament.

4 afișări
Imaginea articolului Gemenii actorului Dennis Quaid, în pericol de moarte

Gemenii actorului Dennis Quaid, în pericol de moarte

Potrivit hollywoodreporter.com, Thomas Boone şi Zoe Grace au primit în spital, unde au stat după naştere, o doză de anticoagulant (heparină) de 1.000 de ori mai mare decât cea potrivită.

Un purtător de cuvânt al starului a declarat: "Dennis şi Kimberly (soţia sa, n.red.) apreciază gândurile şi rugăciunile celor care le sunt alături şi speră că le va fi respectată intimitatea în aceste momente dificile".

Gemenii au fost născuţi de o mamă surogat, dar părinţii biologici ai acestora sunt  Quaid şi soţia sa Kimberly.

Copiii au avut hemoragie din cauza supradozei, dar în prezent starea lor de sănătate este stabilă.

Medicul Michael Langberge, şeful spitalului Cedars-Sinai din Los Angeles, unde sunt trataţi bebeluşii, a catalogat incidentul drept "o eroare care ar fi putut fi evitată" şi a mai spus că trei pacienţi au fost afectaţi.

"Deşi, în acest moment, nu avem cunoştinţă despre vreun alt pacient care să fi fost afectat, tratăm situaţia cu seriozitate", a adăugat acesta.

Dennis, în vârstă de 53 de ani, şi Kimberly, în vârstă de 35 de ani, s-au cunoscut în martie 2003 prin intermediul unui prieten comun. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2004.

Actorul mai are un fiu în vârstă de 15 ani, Jack Henry, cu fosta sa soţie, actriţa Meg Ryan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici