Geoană şi-a sărbătorit ziua de naştere la sediul central al PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi-a serbat, sâmbătă, împlinirea celor 49 de ani, la sediul central al partidului, prinzându-se în hore şi sârbe olteneşti cu căluşarii şi lăsându-se antrenat şi într-o periniţă, pe acordurile unui taraf de lăutari.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană şi-a sărbătorit ziua de naştere la sediul central al PSD

Geoană şi-a sărbătorit ziua de naştere la sediul central al PSD

Geoană a venit la sediul din Kiseleff în jurul orei 11.00, pe jos, fiind aşteptat de un „comitet de primire” întrunit ad-hoc din cei care au dorit să îl felicite chiar la intrarea în sediu. Printre aceştia, vicepreşedinţii PSD Ilie Sârbu şi Rodica Nassar, precum şi reprezentanţi ai PSD Bucureşti.

Cei care îl aşteptau s-au aliniat rapid pe partea dreaptă a liderului social-democrat, adresându-i urări de bine şi oferindu-i buchete de trandafiri roşii.

Printre primii care au venit la sediul central al PSD pentru a-l felicita pe Geoană s-a numărat preşedintele de onoare, Ion Iliescu, El i-a făcut cadou o sticlă de vin şi una dintre cărţile sale şi i-a transmis că îi doreşte înţelepciune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici