George Clooney dă în judecată revista Voici pentru publicarea unor fotografii cu gemenii săi

Actorul George Clooney a spus că va da în judecată revista franceză Voici, care a publicat fotografii realizate ilegal cu gemenii săi nou-născuţi, informează Reuters.

330 afișări
Imaginea articolului George Clooney dă în judecată revista Voici pentru publicarea unor fotografii cu gemenii săi

George Clooney dă în judecată revista Voici pentru publicarea unor fotografii cu gemenii săi

''Săptămâna trecută, fotografi ai revistei Voici ne-au escaladat gardul, s-au urcat în copacul nostru şi au făcut ilegal poze cu copiii noştri în interiorul casei'', a declarat actorul. ''Puteţi fi siguri că fotografii, agenţia foto şi revista vor fi urmăriţi penal (...). Siguranţa copiilor noştri impune acest lucru'', a adăugat el.

Voici a publicat vineri o fotografie a cuplului având fiecare în braţe câte un copil cu menţiunea: ''Exclusiv Voici! Primele fotografii'' cu gemenii Ella şi Alexander. Aceştia s-au născut la Londra, la începutul lunii iunie, dar nu au fost oferite detalii, fotografii sau interviuri despre ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici