George Clooney, în rolul unui criminal în serie

Actorul american George Clooney va juca rolul principal în filmul "The Monster of Florence", o adaptare cinematografică a romanului omonim despre un criminal în serie care a terorizat oraşul italian Florenţa.

65 afișări
Imaginea articolului George Clooney, în rolul unui criminal în serie

George Clooney, în rolul unui criminal în serie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi produs de studiourile Fox 2000, pe baza unui scenariu scris de Christopher McQuarrie, adaptat după romanul original scris de Douglas Preston şi Mario Spezi.

La un moment dat, Tom Cruise a achiziţionat drepturile de ecranizare a romanului, proiectul urmând a fi produs de United Artists, compania de producţie cinematografică pe care actorul o conducea la acea vreme. Tom Cruise a cumpărat şi drepturile de distribuţie a filmului în afara Statelor Unite ale Americii.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor. Fiul unui jurnalist, George Clooney este un partizan foarte activ al Primului Amendament şi, totodată, un activist dedicat cauzelor umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici