George Lucas va produce un serial animat de comedie inspirat din "Războiul stelelor"

Compania Lucasfilm Animation, deţinută de George Lucas, creatorul filmelor din seria "Războiul stelelor", a anunţat, luni, că va produce un serial animat de comedie inspirat din personajele acestei francize.

33 afișări
Imaginea articolului George Lucas va produce un serial animat de comedie inspirat din "Războiul stelelor"

George Lucas va produce un serial animat de comedie inspirat din "Războiul stelelor" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul proiect va beneficia de sprijinul cineaştilor Seth Green şi Matthew Senreich şi va prezenta cu un umor ireverenţios aventurile eroilor intergalactici din franciza "Războiul stelelor". De altfel, Green şi Senreich au colaborat deja în trecut la "Robot Chicken", o parodie inspirată de această franciză.

Scenariul noului serial animat va fi scris de Brendan Hay.

Deşi nu a fost anunţat deocamdată numele postului de televiziune care va transmite acest serial, însă ţinând cont de legăturile dintre Lucas Animation, Green şi Senreich cu postul Cartoon Network, un contract cu acest post sau cu filiala sa Adult Swim pare mai mult decât probabil.

În prezent, postul Cartoon Network difuzează al doilea sezon dintr-o versiune animată a seriei cinematografice de succes "Războiul Stelelor". În SUA, unde a avut premiera pe 3 octombrie 2008, serialul a obţinut audienţe record, fiind cea mai urmărită premieră de serial din istoria postului Cartoon Network. Produs de Lucasfilm Animation, "Star Wars: Clone Wars" poartă publicul în noi aventuri din Războiul Stelelor, într-un stil de animaţie inedit.

Cele şase lungmetraje din franciza "Războiul stelelor" au generat încasări totale de peste 4,3 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici