George Michael a fost externat din clinica din Viena - VIDEO

Cântăreţul George Michael a fost externat din clinica AKH din Viena, unde a fost tratat din cauza unei pneumonii, şi a luat avionul spre Londra, deoarece şi-a dorit să îşi petreacă vacanţa de Crăciun acasă, în reşedinţa sa din Marea Britanie

263 afișări
Imaginea articolului George Michael a fost externat din clinica din Viena - VIDEO

George Michael (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul pop în vârstă de 48 de ani a fost externat în jurul orei locale 08.00 şi a plecat direct spre aeroportul din Viena, informează contactmusic.com.

"Se simte mult mai bine. Se simte atât de bine, încât a primit acceptul medicilor de a călători cu avionul", a declarat un angajat al clinicii AKH pentru publicaţia Osterreich.

Miercuri, medicii cântăreţului britanic au declarat că artistul se simte mult mai bine şi că organismul său a reacţionat pozitiv la tratamentul administrat.

"Ştim deja că se simte bine şi, în general, suntem optimişti", a declarat unul dintre medicii cântăreţului, Christoph Zielinski.

Săptămâna trecută, partenerul de viaţă al artistului, Fadi Fawaz, a fost primul care a anunţat în presă faptul că George Michael urma să fie externat în curând şi îşi va petrece Crăciunul în reşedinţa sa din Marea Britanie.

"Vom face Crăciunul acasă. Nu pot să mă opresc din zâmbit astăzi. Este cea mai frumoasă zi dintre toate zilele. El se simte din ce în ce mai bine. Nu mai există motive de îngrijorare, acestea sunt zile fericite", a spus Fadi Fawaz.

Aflat la Viena, în noiembrie, pentru a susţine un concert în cadrul turneului său european "Symphonica - The Orchestral Tour", cântăreţul britanic George Michael a fost nevoit să anuleze acel show, cu puţin timp înainte de ora la care acesta fusese programat.

Ulterior, starul britanic a anunţat că şi-a amânat toate concertele pe care urma să le susţină în a doua parte a turneului său european, din cauza pneumoniei severe cu care a fost diagnosticat.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith " şi "Last Christmas".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici