George Michael a renunţat la droguri şi a slăbit şapte kilograme

Cântăreţul britanic George Michael a anunţat că a renunţat la droguri şi a slăbit aproape şapte kilograme în ultimele zece luni, iar acest fapt reprezintă pentru el un motiv de bucurie, deoarece toate hainele lui vechi au început să i se potrivească din nou.

278 afișări
Imaginea articolului George Michael a renunţat la droguri şi a slăbit şapte kilograme

George Michael (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul a urmat un curs de consiliere contra dependenţei de droguri, deoarece obişnuia să fumeze canabis, iar acest curs l-a ajutat, totodată, să renunţe la mâncărurile nesănătoase de tipul "junk food", informează femalefirst.co.uk.

"Am urmat un curs de consiliere împotriva dependenţei de droguri în ultimele 10 luni, iar unul dintre avantaje este faptul că am slăbit aproape 7 kilograme. Toate hainele mele mai vechi mi se potrivesc din nou", a spus starul britanic.

Într-un interviu acordat cu ocazia primului său concert din cadrul turneului european intitulat "Symphonica Tour", pe care l-a susţinut la Opera de Stat din Praga, George Michael a vorbit şi despre perioada pe care a petrecut-o în închisoare. Cântăreţul în vârstă de 48 de ani a petrecut patru săptămâni în spatele gratiilor la sfârşitul anului trecut, după ce şi-a condus automobilul sub influenţa drogurilor şi a distrus faţada unui studio fotografic din nordul Londrei, şi consideră că acel incident a reprezentat "o experienţă logică", care l-a ajutat să înţeleagă mai bine punctul critic în care a ajuns viaţa lui.

"Am simţit că trebuie să plătesc o poliţă şi cred că închisoarea a fost o încheiere logică a unui capitol foarte întunecat. Nu aş spune că a fost o experienţă benefică, dar a fost o experienţă logică", a precizat starul britanic.

În săptămânile petrecute în închisoare, George Michael s-a reapucat de fumat, însă încearcă acum să renunţe la acest obicei.

"Desigur, în mai puţin de o săptămână după ce am ajuns acolo, deoarece nu prea aveai nimic de făcut, am redevenit dependent de nicotină. Acum încerc să renunţ la fumat şi am aflat că mesajele pe Twitter mă ţin ocupat şi-mi dau o preocupare", a adăugat cântăreţul britanic.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith " şi "Last Christmas".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici