George Michael îşi scrie autobiografia pentru mai multe milioane de lire sterline

Starul pop George Michael a acceptat să scrie o autobiografie plină de detalii picante, programată pentru lansare în toamna anului 2009, semnând cu editura HarperCollins "unul dintre cele mai mari contracte din istoria publishing-ului din Marea Britanie".

1 afișare
Imaginea articolului George Michael îşi scrie autobiografia pentru mai multe milioane de lire sterline

George Michael îşi scrie autobiografia pentru mai multe milioane de lire sterline

"Este una dintre cele mai fierbinţi autobiografii care au rămas nepublicate", a indicat HarperCollins, o unitate a News Corp., într-un comunicat.

Purtătorul de cuvânt al lui Michael nu a dorit să dezvăluie valoarea tranzacţiei, în timp ce purtătorul de cuvânt al HarperCollins nu a putut fi contactat până în prezent.

"George a promis companiei HarperCollins o biografie plină de detalii picante şi cu siguranţă va fi", a declarat impresarul lui Michael, Andy Stephens.

"Oamenii nu sunt proşti. Încep să-şi dea seama că adevărul este mai interesant decât toate poveştile apărute în presă", a adăugat acesta.

Michael, în vârstă de 44 de ani, apare regulat în tabloidele britanice. În iunie 2007, George Michael a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru conducere sub influenţa unor substanţe care se eliberează doar pe reţetă. De asemenea, starului i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani. De altfel, în ultimii doi ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fost surprins adormit la volan, din cauza drogurilor sau a alcoolului.

Artistul a mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec, "Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

În 2006, Michael, care a vândut 80 de milioane de albume cu hituri precum "Careless Whisper" şi "Faith", a înfuriat reprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după ce a dat un interviu televizat, în cursul căruia a fumat cannabis şi a declarat: "Treaba asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici