George Michael s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri

George Michael s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, după ce cântăreţul britanic şi-a avariat automobilul, în luna iunie, izbindu-se de faţada unui magazin fotografic din Londra, informează contactmusic.com.

36 afișări
Imaginea articolului George Michael s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri

George Michael s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

George Michael a fost anchetat la începutul lunii iulie, după ce a pierdut controlul automobilului Range Rover pe care îl conducea şi a avariat faţada magazinului foto Snappy Snapp din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice, în apropiere de reşedinţa sa. Cântăreţul britanic a fost plasat ulterior în regim de eliberare condiţionată.

Cântăreţul a apărut în faţa unui tribunal londonez pe 24 august şi a pledat vinovat la acuzaţia de posesie de canabis şi conducere a automobilului sub influenţa drogurilor.

George Michael a dezvăluit recent că s-a internat într-o clinică pentru tratarea dependenţei de droguri, unde va urma un program de detoxifiere de 14 zile. Anunţul a fost făcut într-un mesaj postat de starul britanic pe site-ul său personal, prin care a ţinut să le mulţumească fanilor pentru sprijinul şi urările lor de bine.

Tribunalul britanic a decis drept pedeapsă provizorie suspendarea pe şase luni a permisului de conducere al artistului, în aşteptarea unei decizii definitive, ce va fi pronunţată pe 14 septembrie. Magistratul a declarat că toate "opţiunile rămân deschise, inclusiv închisoarea".

Aceasta este pentru a şaptea oară când George Michael, care a recunoscut în mod public că este un consumator constant de canabis, este cercetat de poliţia britanică pentru provocarea unui accident rutier.

În 2009, starul britanic a fost arestat pentru conducere sub influenţa drogurilor, după ce automobilul său Land Rover s-a ciocnit cu un camion, pe autostrada A34 din comitatul Berkshire.

În iunie 2007, cântăreţului britanic i s-a anulat permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani, după ce artistul a recunoscut, în timpul unui proces, că a condus sub influenţa drogurilor. El a fost anchetat în acea perioadă pentru avarierea a trei automobile parcate în mod regulamentar şi pentru fugă de la locul accidentului.

George Michael a fost de două ori arestat şi pentru posesie de canabis. De altfel, în ultimii ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fost surprins adormit la volan din cauza drogurilor sau a alcoolului.

Magazinul Snappy Snaps se află în apropiere de Hampstead Heath - un bar gay unde George Michael a fost surprins în timp ce făcea sex, în urmă cu trei ani -, dar şi de reşedinţa sa din cartierul Highgate.

Artistul a mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec, "Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

În 2006, George Michael, care a vândut peste 100 de milioane de albume cu hituri precum "Careless Whisper" şi "Faith", a înfuriat reprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după ce a dat un interviu televizat, în timpul căruia a fumat canabis şi a declarat: "Chestia asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici