George Michael şi-a anulat turneul din Australia din cauza "anxietăţii profunde" de care suferă

Cântăreţul britanic George Michael şi-a anulat concertele pe care urma să le susţină în Australia din cauza unei stări de "anxietate profundă" de care suferă după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, cu care a fost diagnosticat în noiembrie 2011.

268 afișări
Imaginea articolului George Michael şi-a anulat turneul din Australia din cauza "anxietăţii profunde" de care suferă

George Michael (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-o declaraţie postată pe site-ul propriu, George Michael a spus că anularea celor nouă concerte pe care trebuia să le susţină în Australia, în cadrul turneului său "Symphonica", "i-a frânt inima".

El a confirmat că îşi va onora reprezentanţiile pe care trebuie să le susţină în Marea Britanie, în luna octombrie, informează bbc.co.uk

Cântăreţul a fost nevoit să îşi anuleze turneul european din toamna anului trecut, după ce s-a îmbolnăvit cu puţin timp înainte de a susţine un concert la Viena. Starul britanic a petrecut apoi o lună la secţia de terapie intensivă a clinicii AKH din capitala Austriei.

George Michael mai spune în declaraţia sa că a încercat în zadar să îşi continue munca. El a precizat că medicii care i-au salvat viaţa i-au recomandat o perioadă de odihnă totală şi să urmeze un tratament specific de consiliere post-traumatică. "Mi-e teamă că am crezut în mod greşit că muzica şi concertele, care îmi provoacă o bucurie atât de mare, vor fi suficiente ca terapie", a mai spus cântăreţul.

Artistul a susţinut deja numeroase reprezentaţii, în ultima lună, în Europa. El a adăugat însă că, în ciuda faptului că i-au făcut mare plăcere aceste concerte, "din păcate, a subestimat dificultăţile prin care trece în acest an".

George Michael şi-a reluat turneul "Symphonica" în această toamnă, după ce artistul a anulat mai multe concerte ca urmare a faptului că, în noiembrie 2011, a fost diagnosticat cu o pneumonie severă.

Când a fost diagnosticat cu pneumonie severă, el susţinuse 46 din cele 65 de concerte prevăzute iniţial în cadrul turneului.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith " şi "Last Christmas".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici