George Michael şi partenerul său de viaţă, Kenny Goss, s-au despărţit

Cântăreţul britanic George Michael este din nou celibatar, după ce s-a despărţit de partenerul său de viaţă, Kenny Goss, potrivit unor articole apărute în presa britanică, informează contactmusic.com.

181 afișări
Imaginea articolului George Michael şi partenerul său de viaţă, Kenny Goss, s-au despărţit

George Michael şi partenerul său de viaţă, Kenny Goss, s-au despărţit (Iamgine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acelor articole, omul de afaceri texan Kenny Goss este cel care ar fi decis să pună capăt relaţiei de 15 ani pe care o avea cu turbulentul artist britanic.

"Semnalele existau de mult timp deja. Kenny i-a acordat de multe ori o a doua şansă. I-a fost fidel lui George încă din prima zi, însă acest lucru nu a fost reciproc", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

"Kenny are o galerie de artă care se bucură de un succes incredibil. El locuieşte în Statele Unite şi din această cauză petrec mult timp despărţiţi, iar acest lucru s-a agravat în ultimii ani", a adăugat aceeaşi sursă.

George Michael a fost încarcerat în luna septembrie 2010, fiind condamnat la opt săptămâni de închisoare pentru posesie de canabis şi conducerea automobilului sub influenţa drogurilor. El a fost eliberat pentru bună purtare după patru săptămâni. Aceasta a fost cea de-a doua condamnare din cauza drogurilor a artistului de origine greacă, al cărui nume adevărat este Georgios Panagiotou - în 2007, artistul a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii, după ce a fost surprins adormit la volan din cauza drogurilor şi a alcoolului.

Artistul a mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec, "Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

În 2006, George Michael, care a vândut peste 100 de milioane de albume cu hituri precum "Careless Whisper" şi "Faith", a înfuriat reprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după ce a dat un interviu televizat, în timpul căruia a fumat canabis şi a declarat: "Chestia asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici