George Vintilă i-a luat un interviu în exclusivitate lui Tricky (Video)

Vedeta ProFM George Vintilă i-a luat un interviu în exclusivitate lui Tricky, pe numele său real Adrian Thaws, care va concerta la Bucureşti pe 26 noiembrie.

16 afișări
Imaginea articolului George Vintilă i-a luat un interviu în exclusivitate lui Tricky (Video)

George Vintilă i-a luat un interviu în exclusivitate lui Tricky (Video)

"În comparaţie cu celelalte turnee, de data aceasta am senzaţia că ofer mai mult pe scenă. Sunt mult mai curajos şi deschis în faţa publicului", a declarat Tricky pentru ProFM Black.

În plus, Tricky s-a arătat foarte entuziasmat de vizita pe care urmează să o facă în România: "N-am mai fost niciodată în România şi mă bucur mult când ajung în locuri noi. Este foarte important să descopăr şi să cunosc lumea din jurul meu".

Fostul coleg al celor de la Massive Attack şi Portishead va urca pe scena Sălii Palatului pe 26 noiembrie, alături de o trupă care are în componenţă tobe, chitare, clape, şi backing vocals. Concertul este produs de Fundaţia Phoenix şi susţinut de ProFM Black.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici