GESTUL IMPRESIONANT de solidaritate din partea unui câine cu trei picioare - VIDEO

O înregistrare video surprinde o dovadă impresioantă de prietenie din partea unui câine care are doar trei picioare, acesta venindu-i în ajutor unui alt patruped.

399 afișări
Imaginea articolului GESTUL IMPRESIONANT de solidaritate din partea unui câine cu trei picioare - VIDEO

GESTUL IMPRESIONANT de solidaritate din partea unui câine cu trei picioare - VIDEO

Clipul de doar 25 de secunde, postat pe YouTube şi preluat de Huffington Post, arată cum un câine de rasă Beagle încearcă fără succes să deschidă uşa unei clădiri, moment în care un alt câine, aflat în apropiere, îi vine în ajutor.

Dovada de prietenie nu ar fi fost, poate, la fel de impresionantă, dacă nu s-ar vedea în videoclip că cel de-al doilea câine are doar trei picioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici