Când viaţa îţi dă lămâi: Cum reacţionează un câine când gustă prima dată din fructul acru - VIDEO

O zi petrecută la plajă s-a dovedit o grea încercare pentru un câine boxer, care a suferit în mod vizibil când a gustat dintr-un lime, spre amuzamentul stăpânei lui, care a înregistrat scena şi a încărcat videoclipul pe YouTube.

852 afișări
Imaginea articolului Când viaţa îţi dă lămâi: Cum reacţionează un câine când gustă prima dată din fructul acru - VIDEO

Când viaţa îţi dă lămâi: Cum reacţionează un câine la prima gustare din fructul acru - VIDEO

Prima întâlnire cu gustul acru al lime-ului l-a făcut pe patruped să se zbată de zor în sus şi-n jos, încercând să îngroape felia de lime în nisip înainte să îşi ia inima-n dinţi pentru a mai gusta o dată, scrie Daily Mail.

Clipul, de aproximativ 1 minut şi 20 de secunde, a fost încărcat pe YouTube pe 14 aprilie şi de atunci a strâns peste 777.000 de vizualizări.

Citricele sunt folosite în diferite spray-uri de curăţat şi dispozitive pentru animale. Lămâile pot fi toxice pentru unii câini, putând cauza vomă, probleme cu digestia şi fotosenzitivitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici