Gestul neaşteptat al unei stewardese din Cluj a impresionat un pasager: „WizzAir, te iert pentru toate întârzierile!”

Un bărbat care se afla la bordul unui avion WizzAir care zbura pe ruta Birmingham-Bucureşti a fost impresionat de gestul frumos făcut de o însoţitoare de zbor a companiei.

22693 afișări
Imaginea articolului Gestul neaşteptat al unei stewardese din Cluj a impresionat un pasager: „WizzAir, te iert pentru toate întârzierile!”

Gestul superb al unei stewardese din Cluj a impresionat un pasager: Îngerii există, iar eu am întâlnit unul

Marius Simionică a povestit pe Facebook întâmplarea emoţionantă. „Pe rândul 37A stă o doamnă de vârsta a treia, care privea cum oamenii îşi cumpărau sandwich-uri şi altele. La un moment dat se ridică, merge în spate (eu în general stau pe ultimul loc) şi, timidă, întreabă cât costă un sandwich. I se răspunde că 4€ şi se întoarce la locul ei şi se caută prin buzunare”, a scris bărbatul.

Citeşte CONTINUAREA pe Gândul.info

La scurt timp după aceea, o stewardesă zâbitoare s-a apropiat de femeia mai în vârstă şi i-a oferit un sandviş. Nu era un produs din oferta companiei ci, cel mai probabil, propriul prânz al însoţitoarei de zbor, care se numeşte Gabriela Roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici