Gisele Bundchen, primul model din lume cu o avere de peste 1 miliard de dolari

Gisele Bundchen este pe cale să devină primul model din lume cu o avere de peste 1 miliard de dolari, potrivit unui studiu realizat de editorii revistei Forbes.

535 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen, primul model din lume cu o avere de peste 1 miliard de dolari

Gisele Bundchen, primul model din lume cu o avere de peste 1 miliard de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Renumitul model brazilian va deveni peste puţin timp prima femeie din industria modei a cărei avere va depăşi pragul de 1 miliard de dolari. Averea ei are la bază sumele încasate din onorariile primite pentru defilările de modă, contractele de publicitate şi veniturile aduse de comercializarea creaţiilor vestimentare al căror design a fost realizat chiar de modelul brazilian, informează hindustantimes.com.

Pe lângă campaniile publicitare pentru brandul suedez H&M şi pentru casa italiană Versace, Gisele Bundchen, în vârstă de 30 de ani, a câştigat multe milioane de dolari din comercializarea a peste 250 de milioane de perechi de papuci de plajă, pe care i-a creat în colaborare cu brandul Ipanema.

În luna mai, Gisele Bundchen s-a situat, pentru al cincilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes.

Presa internaţională afirmă că modelul brazilian a câştigat anul trecut suma de 45 de milioane de dolari, după ce a devenit imaginea oficială a brandului Pantene în martie 2010.

Top modelul Gisele Bundchen este căsătorită cu starul fotbalului american Tom Brady şi este mamă a unui băieţel în vârstă de un an şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici