Gisele Bundchen şi Tom Brady, daţi în judecată

Agence France-Presse (AFP) şi doi fotografi i-au dat în judecată pe top modelul Gisele Bundchen şi pe soţul acesteia, jucătorul-vedetă de la New England Patriots din Boston, din cauza unui incident petrecut la nunta acestora, când gărzile lor de corp ar fi deschis focul asupra fotografilor.

55 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen şi Tom Brady, daţi în judecată

Gisele Bundchen şi Tom Brady, daţi în judecată (Imagine: gossip8.blogspot.com)

Potrivit Reuters, reclamanţii cer despăgubiri de cel puţin un milion de dolari de la Tom Brady, fundaşul New England Patriots, şi de la soţia acestuia, după ce gărzile lor de corp ar fi deschis focul asupra fotografilor, la petrecerea de nuntă a cuplului, care a avut loc la casa lui Bundchen din Costa Rica.

Procesul, intentat marţi, la un tribunal din New York, îi acuză pe Bundchen şi Brady de neglijenţă şi nepăsare.

După ce au realizat fotografii la eveniment, fotografii au fost abordaţi de gărzile de corp, care le-au cerut camerele foto şi cardurile de memorie ale acestora, se arată în documentele depuse la tribunal de către reclamanţi.

Fotografii au refuzat, incidentul a degenerat, unul dintre bodyguarzi deschizând focul cu un pistol asupra maşinii jurnaliştilor.

Un geam lateral al maşinii a fost spart, un glonţ lovind parbrizul şi ricoşând în scaunul şoferului.

Reprezentanţii cuplului Bundchen-Brady nu au putut fi contactaţi pentru comentarii.

Gisele Bundchen, în vârstă de 28 de ani, este, în prezent, cel mai bine plătit top model din lume, cu o avere de 150 de milioane de dolari şi venituri de 35 de milioane doar în anul 2008.

Top modelul este însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte în decembrie.

Acesta este primul copil pentru Gisele, în timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici