Gisele Bundchen va lansa o gamă de produse cosmetice ecologice - GALERIE FOTO

Top modelul brazilian Gisele Bundchen va lansa o gamă de produse cosmetice ecologice pentru îngrijirea pielii, informează ediţia electronică a revistei People.

23 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen va lansa o gamă de produse cosmetice ecologice - GALERIE FOTO

Gisele Bundchen va lansa o gamă de produse cosmetice ecologice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Celebrul top model brazilian, care este şi ambasador al Organizaţiei Naţiunilor Unite pe probleme de mediu, va lansa, pe 15 martie, gama de produse cosmetice ecologice intitulată Sejaa Pure Skincare, a confirmat agentul ei de presă pentru revista People.

Produsele cosmetice din această gamă conţin doar ingrediente naturale, iar ambalajele vor fi biodegradabile.

Acesta nu este singurul proiect recent al renumitului model, care a filmat de curând un spot publicitar pentru linia braziliană de articole vestimentare Coccli.

În 2009, Gisele Bundchen s-a situat, pentru a treia oară consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut venituri de 25 de milioane de dolari, în perioada iunie 2008 - iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici