Gogol Bordello revine la Bucureşti (Video)

Formaţia Gogol Bordello, renumită pentru stilul de muzică gipsy punk, revine la Bucureşti, într-un concert care va avea loc pe 17 iunie, la Arenele Romane, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului, One Event.

42 afișări
Imaginea articolului Gogol Bordello revine la Bucureşti (Video)

Gogol Bordello revine la Bucureşti (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Biletele pentru concertul Gogol Bordello vor fi puse în vânzare în cursul săptămânii viitoare, la preţurile de 75 de lei - până pe de 12 aprilie, 100 de lei - în perioada 13 aprilie - 16 iunie şi 125 de lei în ziua evenimentului.

Show-ul de la Bucureşti este inclus în partea a doua a turneului internaţional prin care trupa îşi promovează albumul "Super Taranta!" (2007).

"Cu «Super Taranta» vom cuceri lumea", declara, în 2008, carismaticul solist al trupei, Eugene Hütz.

Din 1999, de când Eugene a pus bazele trupei, Gogol Bordello încearcă să doboare barierele muzicale existente.

Madonna, cel mai faimos fan al trupei, şi-a făcut debutul regizoral cu filmul intitulat "Filth And Wisdom", în care Hütz interpretează un rol principal.

De asemenea, în cadrul concertului Live Earth din Londra, alături de Madonna s-au aflat pe scenă Eugene Hütz şi acordeonistul Sergey Rjabtzev, care au reinterpretat piesa "La Isla Bonita".

Trupa Gogol Bordello a mai concertat în România în 2007, la Arenele Romane şi la Festivalul Peninsula din Târgu Mureş.

Citeşte şi:

Concertele lunii martie, la Bucureşti

Soulfly revine în România

79 de lei, preţul unui bilet la concertul In Flames

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici