Google Allo, o nouă aplicaţie pentru mesagerie instant, oferă comunicaţii securizate

Familia de aplicaţii Google pentru mesagerie instant, din care fac parte deja Google Messenger, Google Hangouts, Google Voice şi Google Duo, tocmai a primit un nou membru, prezentat la o conferinţă I/O.

545 afișări
Imaginea articolului Google Allo, o nouă aplicaţie pentru mesagerie instant, oferă comunicaţii securizate

Google Allo, o nouă aplicaţie pentru mesagerie instant, oferă comunicaţii securizate (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Conform Go4it, Google Allo oferă inclusiv suport pentru apeluri video, însă aspectul care atrage cel mai mult atenţia este noul mod „Incognito”.

Similară funcţiei cu acelaşi nume prezentă în web browserul Chrome, modul „Incognito” facilitează purtarea de conversaţii private fără păstrarea unui istoric permanent în memoria dispozitivului.

Allo intră astfel în competiţie directă cu Snapchat, o aplicaţie cu funcţionalitate similară în care mesajele trimise şi primite se distrug imediat ce ai terminat cu ele.

Noua aplicaţie Google Allo va fi disponibilă în curând, gratuit din magazinul Google Play.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici