Gordon Ramsey a devenit din nou tată. Celebrul bucătar avea deja patru copii majori

Vedeta gastronomiei britanice Gordon Ramsey, în vârstă de 52 de ani, a devenit tată pentru a cincea oară, după ce soţia sa, Tana, a născut un băieţel, care a primit numele de Oscar James, potrivit contactmusic.com.

2650 afișări
Imaginea articolului Gordon Ramsey a devenit din nou tată. Celebrul bucătar avea deja patru copii majori

Gordon Ramsey a devenit din nou tată. Celebrul bucătar avea deja patru copii majori

Copilul s-a născut joi, potrivit unui mesaj publicat de Ramsay pe platforma de micro-blogging Twitter.

Anunţul despre viitorul copil a fost făcut de familia Ramsey într-o înregistrare video publicată pe 1 ianuarie pe contul vedetei de pe platforma de socializare online Instagram, urmărit de aproximativ 5 milioane de fani.

În acest clip, copiii maestrului bucătar, Megan, în vârstă de 21 de ani, Matilda, în vârstă de 17 ani, şi gemenii Jack şi Holly, în vârstă de 19 ani, urau fanilor "La mulţi ani!", iar apoi Tana Ramsey, în vârstă de 44 de ani, surâzând şi cu un abdomen foarte proeminent, anunţa că va avea al cincilea copil.

Tana Ramsey a suferit un avort spontan, în luna a cincea de sarcină, în 2016.

Gordon şi Tana Ramsey sunt căsătoriţi de 22 de ani.

Gordon Ramsay a primit de-a lungul carierei, pentru restaurantele sale, un total de 16 stele Michelin, dar în prezent deţine doar şapte. Restaurantul Gordon Ramsay din Chelsea, Londra, deţine trei stele Michelin încă de la deschidere, din 2001. Ramsay este una dintre vedetele gastronomiei britanice, realizator de emisiuni TV şi una dintre cele mai bine plătite celebrităţi din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici