Green Day va lansa un documentar cu imagini din culise

Trupa Green Day va lansa un documentar care va cuprinde imagini din culise, filmate anul acesta în timpul înregistrărilor pentru cele trei albume, filmul urmând să aibă premiera anul viitor.

150 afișări
Imaginea articolului Green Day va lansa un documentar cu imagini din culise

Green Day va lansa un documentar cu imagini din culise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul, care se va intitula "Quatro!", este o cronică a înregistrărilor trupei pentru seria de albume "Uno!", "Dos!" şi "Tre!". Primele două albume au fost deja lansate pe piaţă, iar "Tre!" va apărea pe 12 decembrie, informează contactmusic.com.

Green Day şi-a anulat recent toate concertele programate până la sfârşitul acestui an şi la începutul lui 2013, după ce solistul Billie Joe Armstrong s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

În septembrie, Billy Joe Armstrong s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, după ce a suferit o cădere nervoasă pe scenă, la iHeartRadio Music Festival din Las Vegas. Cântăreţul în vârstă de 40 de ani a strigat o serie de obscenităţi şi l-a criticat public pe Justin Bieber în timpul acestui concert.

La final, Billy Joe Armstrong şi-a distrus chitara pe scenă, plângându-se în faţa spectatorilor de faptul că organizatorii au decis să scurteze durata show-ului său. Cântăreţul trebuie să primească tratament de specialitate contra abuzului de substanţe, a confirmat atunci o purtătoare de cuvânt a grupului.

Nu se ştie deocamdată dacă aceste momente scandaloase vor fi incluse în acest documentar.

De-a lungul anilor, trupa Green Day a câştigat 35 de premii, dintre care trei Grammy, opt MTV Video Music Awards, două MTV Europe Music Awards, două BRIT Awards şi American Music Awards. Albumul "21st Century Breakdown", lansat pe piaţă în 2009, s-a vândut în peste un milion de copii, potrivit datelor furnizate de Nielsen SoundScan. Precedentul album, "American Idiot", s-a vândut în şase milioane de copii şi a stat la baza unui spectacol pe Broadway.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici