GREŞEALĂ FATALĂ: A ajuns la închisoare din cauza unui SMS

Un profesor de înot din Marea Britanie a ajuns la închisoare, după ce a trimis un mesaj tuturor persoanelor din agenda sa de telefon. Craig Evans a primit o condamnare de 18 luni, după ce a vrut să-i trimită iubitei sale un mesaj erotic.

10584 afișări
Imaginea articolului GREŞEALĂ FATALĂ: A ajuns la închisoare din cauza unui SMS

GREŞEALĂ FATALĂ: A ajuns la închisoare din cauza unui SMS (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Craig Evans, în varstă de 24 de ani, a vrut să-i trimită un mesaj erotic iubitei lui, în care o întreba dacă vrea să facă sex cu el şi dacă preferă ca partida să fie “scurtă sau lungă”, dar a apăsat butonul greşit atunci cand a dorit să trimită SMS-ul de pe telefonul său Blackberry, scrie The Sun.

Mesajul a ajuns la toate persoanele din lista lui, inclusiv la părinţi şi două eleve ale sale, de 13 şi 14 ani, care au crezut că textul le era adresat. 

Bărbatul a fost ulterior arestat şi acuzat de corupere sexuală de minori, fiind condamnat, în luna iulie, la 18 luni de închisoare.

După trei luni, profesorul a făcut apel, iar avocaţii acestuia au susţinut că profesorul nu ştia să-şi folosească telefonul. Judecătorul a decis ca pedeapsa să-i fie redusă la 9 luni de închisoare, cu supendare, avand în vedere “circumstanţele neobişnuite ale incidentului”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici