Greta Thunberg a întors mesajul ironic al lui Donald Trump în favoarea ei/ VIDEO, FOTO

După ce Donald Trump a spus despre Greta Thunberg că ”pare o fată foarte fericită care abia aşteaptă să aibă un viitor luminos”, tânăra şi-a schimbat descrierea profilului său de Twitter cu mesajul preşedintelui SUA, ca replică la ironia adresată ei.

11853 afișări
Imaginea articolului Greta Thunberg a întors mesajul ironic al lui Donald Trump în favoarea ei/ VIDEO, FOTO

Greta Thunberg a întors mesajul ironic al lui Donald Trump în favoarea ei/ VIDEO, FOTO

Donald Trump a distribuit un clip video cu Greta Thunberg în momentul în care adolescenta critică liderii lumii pentru nu că fac nimic pentru a opri schimbările climatice, potrivit The Guardian. În descrierea postării, Trump a scris un mesaj ironic: ”Ea pare o tânără foarte fericită, care abia aşteaptă să aibă un viitor luminos şi minunat”.

Ca răspuns, Greta Thunberg şi-a schimbat descrierea profilului de Twitter cu mesajul preşedintelui american.

Preşedintele american a exprimat în multe rânduri faptul că este sceptic în privinţa schimbărilor climatice provocate de oameni, iar administraţia sa a refuzat să facă din acest lucru o prioritate.

Greta Thunberg, o tânără de 16 ani care a inspirat ample proteste globale pe tema protecţiei mediului, a acuzat liderii mondiali că au "trădat" tinerii prin inerţia lor privind criza climatică, în contextul în care summitul ONU privind clima s-a încheiat fără prea multe rezultate concrete.

Lideri mondiali din zeci de ţări au participat la summitul ONU privind acţiunile climatice, eveniment care s-a desfăşurat luni la New York, şi în cadrul căruia au fost discuţii despre identificarea de acţiuni şi metode care să amelioreze starea mediului înconjurător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici