Groove Armada şi Tiesto revin în România

Groove Armada, Tiesto şi Armin Van Buuren revin în România, urmând să susţină concerte pe 31 iulie şi 1 august, la cea de-a doua ediţie a The Mission Dance Weekend, care se va desfăşura la Năvodari, informează organizatorii evenimentului.

217 afișări
Imaginea articolului Groove Armada şi Tiesto revin în România

Groove Armada şi Tiesto revin în România

Concertele vor avea loc la plaja Hanul Piraţilor.

Pe 31 iulie (vineri), vor concerta: Armin Van Buuren, Mylo, Glenn Morrison, Livion & Roby şi Negru, urmând ca pe 1 august, plaja să fie luată în stăpânire de Tiesto, Groove Armada (live set), Sven Vath, Kaskade, George G. şi Faster.

Proiecţiile vizuale vor fi asigurate de Corrupt Dream, iar invitat special va fi Stretch.

Biletele pentru o singură seară vor costa, dacă sunt cumpărate în avans, 40 de lei, iar pentru ambele seri - 70 de lei. În seara evenimentului, acestea vor costa 70 de lei fiecare. Biletele VIP vor costa 100 de lei pe seară. Acestea vor putea fi cumpărate în avans de pe site-ul www.bilete.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta, precum şi de la Studio Martin din Bucureşti.

Groove Armada este unul dintre cele mai apreciate nume ale scenei de clubbing, printre milioanele de fani ai trupei numărându-se şi vedete precum Madonna şi Elton John. Cei doi componenţi ai trupei, Andy Cato şi Tom Findlay, s-au cunoscut în urmă cu opt ani şi au descoperit pasiunea comună pentru jazz, funk, disco şi house. Formaţia a mai concertat la Bucureşti, în toamna anului 2006.

Tiesto, unul dintre cei mai bine cotaţi DJ din lume, votat de DJ Mag - etalonul industriei muzicale electronice - drept cel mai bun DJ al anului 2008, va reveni în România şi în luna iulie, la festivalul Peninsula.

DJ-ul olandez Armin van Buuren este cunoscut pe scena trance, atât ca DJ, cât şi ca producător. Interesul pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie, el intrând în posesia primului sampler la vârsta de 14 ani. Primul său hit a fost "Blue fear", lansat în anul 1995.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici