Gwyneth Paltrow, dată în judecată de un scenarist

Un scenarist recompensat cu Emmy, Ben Karlin, i-a dat în judecată pe actriţa Gwyneth Paltrow, pe producătorul unei emisiuni de gastronomie şi pe maestrul bucătar Mario Batali, pentru că nu i-au plătit munca prestată pentru ei şi le-a cerut despăgubiri de 500.000 de dolari.

14 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow, dată în judecată de un scenarist

Gwyneth Paltrow, dată în judecată de un scenarist

Ben Karlin, fost scenarist şef al emisiunii "The Daily Show with Jon Stewart" produs de Comedy Central, a dat în judecată compania de producţie Frappe Inc., al cărei preşedinte, Charles Pinsky, l-a abordat, în 2007, pentru realizarea emisiunii de gastronomie "Spain...on the Road Again".

Scenaristul trebuia să supervizeze o carte care a stat la baza acestei emisiuni.

Serialul TV, ce constituie "un tur gastronomic şi cultural prin Spania" realizat de Mario Batali şi Paltrow, va avea premiera în toamnă, pe postul PBS.

Karlin, care spune că a călătorit de două ori în Spania pentru această emisiune, spune că Pinsky a amânat mai multe luni semnarea unui contract de colaborare cu el şi apoi a renunţat la serviciile lui fără să-l plătească.

Avocaţii lui Pinsky susţin că Ben Karlin prezintă faptele în mod eronat.

Karlin i-a dat în judecată şi pe Mario Batali şi pe actriţa câştigătoare de Oscar Gwyneth Paltrow şi cere despăgubiri de jumătate de milion de dolari.

"Spain... on the Road Again" reprezintă debutul actriţei pe micul ecran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici