Gwyneth Paltrow debutează pe micile ecrane

Gwyneth Paltrow a debutat pe micile ecrane într-o emisiune care urmăreşte călătoria gastronomică a actriţei americane prin Peninsula Iberică.

11 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow debutează pe micile ecrane

Gwyneth Paltrow debutează pe micile ecrane (Imagine: Mediafax Foto)

Gwyneth Paltrow şi Mario Batali formează un cuplu ciudat: actriţa americană este vegetariană convinsă, în timp ce maestrul bucătar crede că slănina de porc este cel mai bun topping pentru pizza, informează people.com.

Cele două personalităţi sunt prieteni de foarte multă vreme, iar recent au încheiat filmările la un documentar culinar, "Spain... On the Road Again", ce prezintă o călătorie prin Peninsula Iberică, alături de criticul gastronomic Mark Bittman şi starul spaniol Claudia Bassols. Cei patru gătesc, mănâncă şi vizitează locurile interesante din zonă.

Serialul va fi difuzat începând cu această toamnă pe PBS, mai multe informaţii putând fi găsite pe site-ul de internet www.spainontheroadagain.com.

Acesta este debutul în televiziune al lui Paltrow. "Face pentru prima dată acest lucru, mai ales pentru că ţine la Mario şi iubeşte Spania", a declarat producătorul executiv al emisiunii, Charlie Pinsky. "Este un bucătar bun. Şi o gurmandă", a spus Bittman despre câştigătoarea premiului Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici