Gwyneth Paltrow va lansa o nouă carte cu reţete culinare, în 2016

Actriţa americană Gwyneth Paltrow va scrie o nouă carte cu reţete culinare, care va ajunge în librăriile din America de Nord în aprilie 2016, informează contactmusic.com.

289 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow va lansa o nouă carte cu reţete culinare, în 2016

Gwyneth Paltrow (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

Noua carte de bucate a vedetei americane, care este fondatoare a site-ului de lifestyle Goop.com, se va intitula "It's All Easy: Healthy, Delicious Weeknight Meals in Under 30 Minutes" şi va conţine în principal reţete de preparate culinare fără gluten, fără sau cu foarte puţin zahăr şi sărace în grăsimi.

Cartea va conţine 125 de reţete.

Proiectul reprezintă cea de-a patra incursiune a actriţei americane în domeniul cărţilor de bucate. Gwyneth Paltrow s-a lansat în acest domeniu în 2011, cu volumul "Notes from My Kitchen Table", a cunoscut succesul editorial în acelaşi an cu volumul "My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness" şi a continuat în 2013 cu volumul "It's All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great".

Gwyneth Paltrow este doar una dintre numeroasele actriţe de la Hollywood care au publicat cărţi de bucate în ultimii ani. Melissa Gilbert, Pauley Perrette, Valerie Bertinelli, Eva Longoria, Ali Larter şi Mariel Hemingway şi-au lansat la rândul lor propriile cărţi cu reţete culinare.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici