Haită de lupi filmată într-o pădure în Parcul Naţional Piatra Craiului | VIDEO

O haită de lupi a fost filmată într-o pădure în Parcul Naţional Piatra Craiului, Romsilva susţinând că populaţia de lup din România este una din cele mai mari din Europa.

22104 afișări
Imaginea articolului Haită de lupi filmată într-o pădure în Parcul Naţional Piatra Craiului | VIDEO

Haită de lupi filmată într-o pădure în Parcul Naţional Piatra Craiului | VIDEO

Potrivit Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, haita de lupi a fost filmată într-o pădure în Parcul Naţional Piatra Craiului, de o cameră de monitorizare a faunei.

Romsilva a postat imaginile pe Facebook.

”Lupul (Canis lupus), cea mai mare specie din familia Canidae, este un carnivor care trăieşte în haită şi are un rol important în menţinerea echilibrului ecologic şi menţinerea unor ecosisteme natural sănătoase.
Specialiştii în cinegetică estimează că populaţia de lup din România este de aproximativ 5.800 de exemplare, una din cele mai mari din Europa”, scrie Romsilva.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici