Pink va cânta imnul american la Super Bowl 2018: Alte lucruri sunt încă secrete şi abia aştept să le dezvălui | VIDEO

Pink va interpreta imnul american la cea de-a 52-a ediţie a galei Super Bowl, finala campionatului Ligii de fotbal american naţionale, care va avea loc în Minneapolis, Minnesota, pe 4 februarie, informează AFP.

420 afișări
Imaginea articolului Pink va cânta imnul american la Super Bowl 2018: Alte lucruri sunt încă secrete şi abia aştept să le dezvălui | VIDEO

Pink va interpreta imnul american la gala Super Bowl 2018: Alte lucruri sunt încă secrete şi abia aştept să le dezvălui | VIDEO

Pink, în vârstă de 38 de ani, va călca astfel pe urmele unor artişti ca Lady Gaga, Idina Menzel, Kelly Clarkson, Luke Bryant, Alicia Keys, Carrie Underwood, Billy Joel şi Beyonce, invitaţi de Liga de fotbal naţională din SUA să interpreteze imnul american la gala Super Bowl.

"Abia aştept 2018", a scris Pink pe platforma online Twitter. "Sunt entuziasmată de gala Grammy. Turneu. Alte lucruri care sunt încă secrete şi pe care abia aştept să le dezvălui", a mai scris artista americană.

Justin Timberlake este cel care va susţine recitalul din pauza finalei, după controversata apariţie de la gala Super Bowl din 2004. Atunci, Timberlake i-a dezgolit, din greşeală, sânul cântăreţei Janet Jackson, împreună cu care cânta.

Show-ul din pauza finalei Ligii de fotbal american naţionale (NFL) marchează adeseori un record de audienţă pentru televiziunea americană, iar reclamele difuzate în timpul galei Super Bowl costă până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare.

Miza este una uriaşă şi pentru artiştii invitaţi, iar show-ul de la gala Super Bowl a fost asigurat în trecut de nume mari din industria muzicală, precum Michael Jackson, Sting, Paul McCartney, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Who, Madonna şi Beyonce. Anul trecut, Lady Gaga a fost cea care a susţinut recitalul din pauza Super Bowl. Pentru artiştii invitaţi să susţină un show la gala Super Bowl, acest spectacol se traduce printr-o creştere spectaculoasă a vânzărilor de discuri.

Pink (pe numele real Alecia Beth Moore) s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă "antidot" pentru tiparul "fetei din vecini" adoptat de pe atunci tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 50 de milioane de single-uri în format digital. Cel mai recent album al său este "Beautiful Trauma", lansat în octombrie 2017.

De-a lungul carierei, a fost recompensată, printre altele, cu trei premii Grammy, un Brit Award şi şapte MTV Video Music Awards.

Pentru piesa "What About Us", Pink a fost nominalizată, la categoria "cea mai bună interpretare pop", la gala Grammy de anul acesta, care va avea loc pe 28 ianuarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici