Monica Niculescu a câştigat duelul românesc cu Irina Begu/ Mihaela Buzărnescu, în sferturile turneului de la Hobart

Monica Niculescu (85 WTA) s-a calificat, marţi, în optimile turneului WTA de la Hobart, după ce s-a impus cu 6-3, 6-2 în faţa compatrioatei sale Irina Begu (40 WTA), a şasea favorită.

828 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a câştigat duelul românesc cu Irina Begu/ Mihaela Buzărnescu, în sferturile turneului de la Hobart

Monica Niculescu a câştigat duelul românes cu cu Irina Begu/ Mihaela Buzărnescu, în sferturi la turneul de la Hobart

Monica Niculescu şi-a asigurat un cec de 3.400 dolari şi 48 puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe Varvara Lepchenko (SUA).
Mihaela Buzărnescu (57 WTA) s-a calificat în sferturile turneului australian după un meci care a durat o ora si 46 de minute. Românca a trecut de Anna-Lena Friedsam cu scorul de 7-5, 6-4.

În sferturi, Mihaela Buzărnescu va juca partida cu invingatoarea dintre Kirsten Flipkens (Belgia) şi Alison Riske (SUA).

Buzărnescu şi-a asigurat până acum 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 6.175 de dolari.

Turneul de la Hobart este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici