Halle Berry, Jeff Bridges şi Sandra Bullock, printre prezentatorii galei premiilor Oscar 2011

Halle Berry, Jeff Bridges, Sandra Bullock, Marisa Tomei şi Oprah Winfrey se numără printre vedetele care vor înmâna trofeele câştigătorilor la viitoarea gală a premiilor Oscar, ce va avea loc în februarie, la Los Angeles, informează heraldsun.com.au.

25 afișări
Imaginea articolului Halle Berry, Jeff Bridges şi Sandra Bullock, printre prezentatorii galei premiilor Oscar 2011

Halle Berry, Jeff Bridges şi Sandra Bullock, printre prezentatorii galei premiilor Oscar 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock şi Jeff Bridges sunt câştigătorii premiilor Oscar de anul trecut la categoriile "cea mai bună actriţă", respectiv "cel mai bun actor".

Halle Berry a primit premiul Oscar în 2001, pentru rolul din "Puterea dragostei/ Monster's Ball".

Marisa Tomei a primit Oscarul pentru "cea mai bună actriţă în rol secundar" graţie partiturii din "Cu vărul Vinny nu-i de glumit!/ My Cousin Vinny", în 1992, iar Oprah Winfrey a fost nominalizată la aceeaşi categorie în 1985, pentru rolul din "Culoarea purpurie/ The Colour Purple". Oprah Winfrey a fost şi producătoarea lungmetrajului "Precious: Based on the Novel «Push» by Sapphire", nominalizat în 2010 la categoria "cel mai bun film".

Numele altor prezentatori ai galei Oscarurilor din 2011 vor fi anunţate în zilele următoare de Academia de film americană.

Nominalizările la Oscar vor fi anunţate pe 25 ianuarie, iar cea de-a 83-a gală a premiilor Academiei de film americane va avea loc pe 27 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici