Halle Berry revine pe marile ecrane

Halle Berry, care în martie a devenit mamă pentru prima dată, nu va lipsi mult de pe marile ecrane, actriţa urmând să înceapă filmările la o dramă psihologică în care va juca rolul unei femei suferind de personalitate multiplă, informează variety.com.

12 afișări
Imaginea articolului Halle Berry revine pe marile ecrane

Halle Berry revine pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto)

Filmul independent "Frankie and Alice" va fi produs de Berry pentru Access Motion Pictures, în asociere cu Reality Pictures in Motion.

Potrivit sursei citate, filmul prezintă povestea unei femei suferind de o tulburare de personalitate multiplă, care se luptă cu o identitate a sa, o caucaziană rasistă care ameninţă să pună stăpânire pe mintea ei.

Nu se ştie deocamdată când vor începe filmările.

Berry, în vârstă de 41 de ani, a născut, pe 16 martie, primul său copil, o fetiţă pe nume Nahla Ariela. Actriţa, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Puterea dragostei", şi-a dorit foarte mult să devină mamă şi, anterior, chiar a declarat că este pregătită să adopte dacă nu va reuşi să aibe un copil biologic.

Tatăl copilului este top modelul Gabriel Aubry, în vârstă de 32 de ani, cu care starul din "Catwoman" are o relaţie de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici