HALLOWEEN 2015: Idei de ultim moment pentru costume handmade - FOTO

Sărbătoarea de Halloween bate la uşă şi, odată cu ea, apar şi invitaţiile de ultim-moment la petreceri tematice. Cum costumaţia la astfel de evenimente este obligatorie, iar timpul rămas poate fi prea scurt pentru căutări intense, o variantă "handmade" este oricând binevenită.

1275 afișări
Imaginea articolului HALLOWEEN 2015: Idei de ultim moment pentru costume handmade - FOTO

Idei pentru costumul de Halooween de ultim moment (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Costumele de Haloween sunt la mare căutare în această perioadă, însă pentru cei care nu vor să dea bani pe închirierea unuia, există câteva idei ingenioase pe care le pot face singuri acasă.

Autoportret

Dacă ai pe acasă o ramă de tablou căreia îi poţi scoate geamul şi lucrarea, atunci ai rezolvat problema costumului de Halloween. Când intri la petrecere încadrează-te până la bust în ramă şi este simplu, eşti un autoportret creativ! 

Mim

Este atât de simplu să te costumezi în mim. Pune-ţi o pereche de pantaloni negri şi un tricou în dungi. Poţi accesoriza ţinuta cu o beretă neagră, o pereche de bretele sau o eşarfă roşie la gât. 

Feministă

Te poţi costuma foarte uşor într-o persoană care militează pentru drepturile femeilor în secolul XIX. Tot ce ai nevoie este o pereche de blugi albaştri strâmţi şi cu talie înaltă, iar în partea de sus o cămaşă tot de blugi căreia îi poţi sufleca mânecile. Îţi poţi face un machiaj cu o linie de tuş negru la ochi, iar pe buze poţi aplica un ruj roşu-clasic. Dacă îţi mai pui în păr şi o bandană roşie cu care să prinzi câteva şuviţe pentru a le ridica, costumul este perfect!

Turist pe o insula exotică

Ai nevoie de o cămaşă cu imprimeu floral, o ghirlandă de flori artificiale la gât, o pălărie pe cap, ochelari de soare şi un aparat foto agăţat la gât, iar costumul este gata. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici