Harrison Ford, interesat să joace în "Indiana Jones 5"

Harrison Ford a declarat că ar juca în "Indiana Jones 5", dacă va mai fi încă în viaţă la momentul producerii filmului, ţinând cont că realizarea celei mai recente producţii din serie a durat 18 ani, informează FemaleFirst.

29 afișări
Imaginea articolului Harrison Ford, interesat să joace în "Indiana Jones 5"

Harrison Ford, interesat să joace în "Indiana Jones 5"(Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 67 de ani, care a jucat rolul îndrăzneţului arheolog în toate cele patru părţi ale francizei de acţiune şi aventuri, a afirmat categoric că şi-ar reintra în rol pentru a V-a parte, atât timp cât lucrurile avansează repede.

"Dacă găsim un scenariu şi dezvoltăm o poveste în mai puţin de 18 ani, cât ne-au luat producţia celui mai recent episod, şi atât timp cât sunt încă în viaţă, mă voi face disponibil", a spus Harrison Ford, care la producţiile anterioare a lucrat cu regizorii George Lucas and Steven Spielberg.

Deşi şi-a câştigat celebritatea mai ales prin roluri de acţiune sau filme SF, starul din "Star Wars" şi-a afirmat deschiderea către o gamă variată de roluri, spunând în glumă că se gândeşte chiar să interpreteze un personaj feminin.

Harrison Ford a mai declarat că simte nevoia unui suflu nou în munca sa, pentru a evita blazarea.

"Dacă mă implic într-un proiect este pentru că simt că pot avea relaţie emoţională cu povestea. Nu am ambiţia de a juca un anumit tip de personaj, ori de a apărea într-un anumit gen de filme. Am doar ambiţia de a fi util în procesul dezvoltării intrigii", a adăugat Ford.

Primele patru filme ale francizei "Indiana Jones" au avut încasări de 1,98 miliarde de dolari la nivel mondial.

Înainte ca acest proiect să prindă viaţă, spectatorii vor putea să îl vadă pe Harrison Ford jucând alături de Brendan Frasier în drama "Extraordinary Measures".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici