Harry şi William neagă zvonurile despre „atitudinea hărţuitoare” a ducelui de Cambridge faţă de Meghan Markle

William şi Harry neagă un articol apărut într-o publicaţie britanică, potrivit căruia problemele din familia regală a Marii Britanii ar fi fost generate de „atitudinea hărţuitoare" a ducelui de Cambridge faţă de soţia fratelui mai mic, ducesa Meghan, potrivit CNN.

4905 afișări
Imaginea articolului Harry şi William neagă zvonurile despre „atitudinea hărţuitoare” a ducelui de Cambridge faţă de Meghan Markle

Sursa: Profimedia Images

Într-un comunicat comun prezentat de CNN, purtătorii de cuvânt ai ducilor Harry de Sussex şi William de Cambridge au declarat: "În pofida unor negări clare, un articol fals a apărut într-o publicaţie britanică astăzi (luni, n.r.), speculând în ceea ce priveşte relaţia dintre ducii de Sussex şi de Cambridge".

"Pentru fraţii cărora le pasă atât de profund de problemele legate de sănătatea mintală, folosirea unui limbaj instigator este jignitor şi potenţial dăunător", se arată în comunicat.

Publicaţia britanică The Times of London a scris că ducii de Sussex, Meghan şi Harry, s-au simţit "daţi la o parte" de "atitudinea hărţuitoare" a prinţului William.

Săptămâna trecută, prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan, au anunţat că vor renunţa la rangul de membri "seniori" ai familiei regale britanice.

Familia regală a Marii Britanii a anunţat pentru luni o întâlnire pentru a discuta aspectele legate de anunţul ducilor de Sussex, la reşedinţa reginei Elizabeth a II-a din Norfolk, Sandringham. Printre invitaţi se află, potrivit presei britanice, regina Elizabeth a II-a, prinţul moştenitor Charles, prinţul William şi prinţul Harry.

Aceasta este prima întâlnire a familiei regale după anunţul retragerii lui Harry şi Meghan din prim-planul vieţii monarhice.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici