HBO transmite live "We are one: Concert în onoarea preşedintelui ales Barak Obama"

HBO va transmite live şi exclusiv, pe 18 ianuarie, de la ora 21.30, "We are one: Concert în onoarea preşedintelui ales Barak Obama", care va avea loc la The Lincoln Memorial, Washington, fiind prilejuit de numirea în funcţie a preşedintelui SUA, informează postul de televiziune.

19 afișări
Imaginea articolului HBO transmite live "We are one: Concert în onoarea preşedintelui ales Barak Obama"

HBO transmite live "We are one: Concert în onoarea preşedintelui ales Barak Obama"

HBO România oferă, totodată, tuturor partenerilor săi de distribuţie, fie ei sisteme de cablu tv digital sau platforme DTH, posibilitatea de a retransmite gratuit şi necodat acest eveniment tuturor abonaţilor lor din mediul digital.

Totodată, premiera care urma să aibă loc pe 18 noiembrie, "Cassandra's Dream/ Visul Casandrei", va fi difuzată de la ora 19.30.

Această transmisiune specială îl va avea ca producător executiv pe George Stevens Jr. şi va fi produsă de Don Mischer, care este, de asemenea, scenaristul acestui eveniment. Producţia poartă marca Stevens Company, în asociere cu Don Mischer Productions. Directorul muzical al evenimentului şi orchestratorul formaţiei care îi va acompania pe artiştii prezenţi pe scenă este Rob Mathes.

Printre vedetele care vor cânta în cadrul evenimentului se numără Beyonce, Mary J. Blige, Bono, Garth Brooks, Sheryl Crow, Renee Fleming, Josh Groban, Herbie Hancock, Heather Headley, John Legend, Jennifer Nettles, John Mellencamp, Usher Raymond IV, Shakira, Bruce Springsteen, James Taylor, Will.i.am şi Stevie Wonder. De asemenea, pe parcursul show-ului, Jamie Foxx, Martin Luther King III, Queen Latifah şi Denzel Washington vor citi pasaje istorice.

"Am aflat că artişti de renume sunt dornici să participe la acest eveniment şi fiecare dintre aceştia colaborează cu noi pentru a găsi muzica potrivită acestui moment, care exprimă optimismul şi speranţa", a declarat Michael Stevens.

De asemenea, versiunea înregistrată a spectacolului va fi difuzată pe 21 ianuarie, de la ora 21.50, şi pe 24 ianuarie, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici