Heidi Klum, fără machiaj la 39 de ani, pentru o campanie de caritate - FOTO

Modelul şi designerul de origine germană Heidi Klum, în vârstă de 39 de ani, a pozat fără machiaj în cadrul unei campanii de caritate pentru copii, fiind de nerecunoscut în portretul în care apare în stare naturală.

2413 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum, fără machiaj la 39 de ani, pentru o campanie de caritate - FOTO

Heidi Klum (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Aproape de nerecunoscut la prima vedere, Klum a fost fotografiată complet naturală, fără urmă de fard, mascara, fond de ten sau ruj şi cu părul prins la spate, scrie Daily Mail.

Singurul semn care iese în evidenţă este simbolul campaniei Children in Need ("Copii în nevoie"), o mică amprentă sub forma unei lăbuţe de culoare neagră care se vede pe obrazul stâng.

Parte dintr-un program de binefacere care intenţionează să ajute copiii şi tinerii dezavantajaţi din Marea Britanie, gestul modelului a fost privit drept curajos de presa din străinătate, judecând din perspectiva conform căreia nu multe vedete ar îndrăzni să fie văzute astfel.

Mamă a patru copii, Heidi Klum s-a alăturat campaniei Children in Need organizate de BBC şi îi încurajează şi pe alţii să ajute la colectarea de fonduri pentru copii, lăsând machiajul la o parte pentru o zi şi cerând sprijinul prietenilor şi al familiei.

9 noiembrie a fost decretată "ziua fără machiaj", iar campania a recrutat şi alte celebrităţi care să promoveze ideea acesteia.

Heidi Klum s-a despărţit anul acesta de artistul Seal după o căsnicie de şapte ani, cei doi având împreună patru copii: doi băieţi - Henry, de 7 ani, şi Johan, de 5 - şi două fete - Leni, în vârstă de 8 ani, şi Lou, de 3. Modelul şi designerul, în vârstă de 39 de ani, are acum o relaţie cu bodyguardul ei, Martin Kristen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici