Heidi Klum, în vacanţă. Vedeta a postat pe Twitter o fotografie cu ea în costum de baie - FOTO

Heidi Klum demonstrează din nou că încă arată extrem de bine. Vedeta a postat din nou pe contul său de Twitter o poză cu ea în costum de baie, la plajă.

8996 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum, în vacanţă. Vedeta a postat pe Twitter o fotografie cu ea în costum de baie - FOTO

Heidi Klum, în vacanţă. Vedeta a postat pe Twitter o fotografie cu ea în costum de baie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul german în vârstă de 39 de ani a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care este îmbrăcată în costum de baie, scrie dailymail.co.uk.

Heidi Klum poartă un costum de baie negru şi stă întinsă pe marginea unei terase, de unde se poate vedea un peisaj la malul mării.

Mesajul postat de vedetă pe Twitter, alături de imagine, este "Finally.......relaxation!!" ("În sfârşit, relaxare", n.r.).

Aceasta nu este pentru prima dată când Heidi Klum postează fotografii ale sale în costum de baie. Pe 4 iulie, modelul a publicat pe Twitter o poză în care apare în costum de baie şi le-a urat fanilor săi americani "La mulţi ani".

Heidi Klum a depus la începutul lunii aprilie actele prin care solicită divorţul de Seal, cei doi fiind despărţiţi încă din luna ianuarie a acestui an. Top modelul german a declarat, recent, că este dezamăgită de instituţia căsătoriei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici