Helen Mirren îşi ascunde în pod trofeele primite de-a lungul carierei

Actriţa britanică Helen Mirren a decis să nu îşi mai păstreze la vedere trofeele primite de-a lungul bogatei sale cariere şi le-a ascuns în podul reşedinţei din Londra, informează femalefirst.co.uk.

53 afișări
Imaginea articolului Helen Mirren îşi ascunde în pod trofeele primite de-a lungul carierei

Helen Mirren îşi ascunde în pod trofeele primite de-a lungul carierei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa britanică a primit o serie de trofee importante de-a lungul carierei, inclusiv un premiu pentru întreaga carieră la gala Women in Film and TV Awards, din urmă cu o săptămână, însă a renunţat să le mai păstreze la vedere în locuinţa sa.

"Am primit multe premii, unele chiar amuzante, de-a lungul anilor. Am primit premiul pentru «Cea mai bună actriţă» la Festivalul de Film de la Rio de Janeiro, care nu mai există în prezent, şi cred că acest trofeu reprezintă acum un obiect de colecţie", a mărturisit actriţa britanică.

"Acum, însă, le-am pus în podul casei mele, pentru a fi descoperite după ce eu nu voi mai fi", a declarat Helen Mirren.

În vârstă de 64 de ani, actriţa britanică a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA.

Interpretarea rolului Reginei Elizabeth II din filmul "Regina/ The Queen" i-a adus actriţei Helen Mirren premiul Oscar din partea Academiei de film americane, în 2007, la categoria "Cea mai bună actriţă", după două nominalizări anterioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici