Helen Mirren nu a vrut copii pentru că o "dezgustă" naşterea

Actriţa britanică Helen Mirren, câştigătoare a unui premiu Oscar, spune că nu a vrut copii pentru că în adolescenţă a văzut un documentar educativ despre sarcină şi naştere, care i-a produs dezgust.

7 afișări
Imaginea articolului Helen Mirren nu a vrut copii pentru că o "dezgustă" naşterea

Helen Mirren nu a vrut copii pentru că o "dezgustă" naşterea

Actriţa, în vârstă de 62 de ani, spune că filmul pe care l-a văzut pe când era elevă la o şcoală de fete a afectat-o atât de mult încât şi-a spus că nu va face niciodată copii, informează dailymail.co.uk.

La acest lucru s-au adăugat şi problemele din familie, actriţa mărturisind că mama sa "nu a fost făcută să aibă copii". Aceasta îi spunea "lucruri dureroase şi groaznice" şi nu i-a permis niciodată să vină cu vreun prieten acasă, pentru că nici un bărbat nu ar fi fost potrivit pentru fiica sa.

Dame Helen, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Regina" (2006), a făcut aceste declaraţii în cadrul unui interviu pentru jurnalistul australian Andrew Denton.

Actriţa este celebră pentru faptul că nu se dă în lături de la scene de nuditate, iar experienţele sale sexuale au constituit unul dintre punctele principale ale interviului, în timpul căruia a povestit şi despre sentimentele sale pentru naştere.

Actriţa a spus că, deşi a fost elevă la o şcoală de fete, în timpul orelor de biologie nu a primit nici o informaţie despre reproducerea sexuală. Helen a povestit apoi că a văzut documentarul la vârsta de 13 ani, în timp ce vizita cu clasa o şcoală de băieţi. "Jur că am fost traumatizată în acea zi. Nu am copii şi nici acum nu pot să mă uit la ceva ce are legătură cu naşterea. Mă dezgustă complet", a spus actriţa.

Actriţa a mai povestit că nu şi-a dorit foarte mult să se căsătorească şi că, înainte de a se căsători cu regizorul Taylor Hackford, în vârstă de 62 de ani, a stat în concubinaj cu acesta 15 ani. "Nu eram nerăbdătoare să mă căsătoresc. Ne-am dat seama la un moment dat că suntem de multă vreme împreună şi că, probabil, vom mai fi împreună mult timp", a spus ea.

Totuşi, în prezent, Mirren nu are nimic împotriva căsătoriei: "Din momentul în care m-am trezit, după căsătorie, mi-am dat seama că îmi place".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici