Hi-Q concertează pentru sprijinirea copiilor cu dizabilităţi

Trupa Hi-Q va susţine, miercuri, la Sala Floreasca din Bucureşti, un concert în cadrul evenimentului "Campioni prin grija noastră", acesta făcând parte dintr-o campanie de informare şi sensibilizare privind problemele copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi.

6 afișări
Imaginea articolului Hi-Q concertează pentru sprijinirea copiilor cu dizabilităţi

Hi-Q concertează pentru sprijinirea copiilor cu dizabilităţi

Potrivit organizatorilor, evenimentul organizat de Fundaţia Motivation cu sprijinul UNICEF România, încearcă să demonstreze că toate persoanele cu dizabilităţi îşi pot împlini speranţele.

"Am fost suprinşi să descoperim cât talent şi voinţă putem găsi la aceşti copii speciali, care ne-au oferit o adevărată lecţie de viaţă. Trupa Hi-Q a răspuns pozitiv şi în trecut unor astfel de acţiuni şi cu siguranţă nu va fi ultima implicare de acest gen pe care o vom avea", a declarat Florin Grozea, membru al formaţiei.

Alte două evenimente din campania "Campioni prin grija noastră" au avut loc la Roman şi Bacău.

Obiectivele principale ale campaniei sunt atragerea atenţiei asupra abilităţilor copiilor cu nevoi speciale şi influenţarea pozitivă a atitudinilor publicului în ceea ce-i priveşte, dar şi creşterea implicării autorităţilor în campaniile de sensibilizare şi de educare.

Această campanie, alături de alte iniţiative, este o componentă a proiectului Promovarea drepturilor copiilor cu dizabilităţi, sprijinit financiar de UNICEF.

Membrii trupei Hi-Q au mai participat la acest gen de colaborări, trupa susţinând şi campaniile educaţionale anti-SIDA "Alege-ţi plăcerea", campanie naţională desfăşurată în 2003 în zece oraşe din România, şi "Deschide ochii, deschide inima", o serie de concerte şi întâlniri cu liceeni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici