Hilary Swank este studentă la drept, într-un film inspirat din fapte reale

Actriţa americană Hilary Swank va juca rolul unei tinere mame care decide să se înscrie la facultatea de drept, în pelicula "Betty Anne Waters", inspirată din fapte reale.

141 afișări
Imaginea articolului Hilary Swank este studentă la drept, într-un film inspirat din fapte reale

Hilary Swank este studentă la drept, într-un film inspirat din fapte reale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Studiourile Fox Searchlight, care au lansat drama "Amelia", cu Hilary Swank în rolul principal, în octombrie 2009, au decis să colaboreze în continuare cu actriţa americană, deşi lungmetrajul a fost un eşec de box office şi a fost ignorat în sezonul premiilor de la Hollywood.

Studiourile Fox au achiziţionat drepturile de ecranizare a romanului "Betty Anne Waters" şi intenţionează să lanseze acest film, inspirat din fapte reale, în toamna anului 2010.

Hilary Swank va juca rolul unei tinere mame, care, după ce renunţase în trecut la liceu, decide să îşi continue studiile şi se înscrie la facultatea de drept, pentru a-şi salva fratele, interpretat de actorul Sam Rockwell, acuzat de crimă. În distribuţia acestui proiect cinematografic se mai află Melissa Leo, Minnie Driver, Juliette Lewis şi Peter Gallagher.

Tony Goldwyn este regizorul acestui proiect cinematografic, realizat pe baza unui scenariu scris de Pamela Gray.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici