Huawei aduce în Europa un nou model de telefon, echipat cu sistem de operare propriu

  • Modelele Honor V30 şi versiunea V30 Pro vor fi lansate în 24 februarie
  • Dizpozitivele vor conţine propriul sistem de operare al Huawei
  • Compania a continuat să dezvolte sistemul de operare pentru a putea fi pregătită de despărţirea de serviciile Google.
3690 afișări
Imaginea articolului Huawei aduce în Europa un nou model de telefon, echipat cu sistem de operare propriu

Huawei aduce în Europa noul model Honor V30, echipat cu platforma alternativă HMS

Modelele Honor V30 şi versiunea V30 Pro vor fi lansate în 24 februarie şi vor conţine propriul sistem de operare al Huawei, pe care compania a continuat să îl dezvolte pentru a putea fi pregătită de despărţirea de serviciile Google.

Honor V30, modelul mai ieftin, şi versiunea V30 Pro vor fi lansate în cadrul unui eveniment din data de 24 februarie. Noile smartphone-uri vor veni la pachet cu propriul sistem de operare al Huawei.

Gigantul chinez a dezvoltat Huawei Mobile Services (HMS), care include un magazin online de aplicaţii şi servicii cloud, după ce sancţiunile SUA au dus la izolarea Huawei de furnizori cheie de software şi componente precum Google, Intel şi Panasonic.

Honor V30, flagship-ul mărcii secundare a companiei, ţinteşte piaţa premium, cu un display nou şi un sistem de camere mai avansat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici