Hugh Grant are un al treilea copil, în urma unei relaţii secrete cu o producătoare TV

Hugh Grant are un al treilea copil, în urma unei relaţii secrete pe care actorul britanic a avut-o cu producătoarea TV suedeză Anna Elisabet Eberstein, afirmă presa britanică.

616 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant are un al treilea copil, în urma unei relaţii secrete cu o producătoare TV

Hugh Grant (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Hugh Grant mai are o fiică, Tabitha, în vârstă de doi ani, şi un fiu, Felix, în vârstă de 13 luni, cu fosta lui iubită Tinglan Hong. Fiul său cu producătoarea TV Anna Elisabet Eberstein s-a născut în septembrie 2012, cu doar trei luni înainte de venirea pe lume a lui Felix, citată de contactmusic.com.

"Cele două femei erau însărcinate cu copiii lui Hugh în acelaşi timp. A fost un aranjament neobişnuit", a declarat o sursă, citată de tabloidul The Sun.

Iniţial, numele actorului Hugh Grant nu a fost trecut în certificatul de naştere al bebeluşului la rubrica rezervată tatălui, însă documentul a fost în cele din urmă completat în decembrie 2013, dezvăluind astfel identitatea părintelui de sex masculin, iar acesta este celebrul artist britanic.

Nu se ştie deocamdată dacă Tinglan Hong era la curent cu relaţia pe care starul britanic o avea cu Anna Elisabet Eberstein - care locuieşte la Londra alături de fiul ei, al cărui nume nu a fost dat publicităţii. Potrivit presei britanice, Hugh Grant, în vârstă de 53 de ani, a decis să îi acorde Annei un "sprijin total" în creşterea copilului.

"Anna a fost sprijinită de Hugh în toată această perioadă. Locuieşte într-o proprietate foarte confortabilă din West London şi ştie că Hugh îi este alături. Părinţii Annei, care locuiesc în Suedia, sunt la curent cu relaţia lor şi le-au dat binecuvântarea lor", a dezvăluit aceeaşi sursă.

Hugh Grant a dezvăluit că a avut un copil cu Tinglan Hong la două luni după naşterea fiicei lor şi a descris relaţia sa cu mama Tabithei drept "o aventură pasageră".

Actorul a recunoscut, totodată, că paternitatea i-a schimbat viaţa: "Acum, că am un copil, îmi dau seama că acest eveniment îţi schimbă viaţa. Îl recomand tuturor. Faceţi copii!".

Actorul britanic, care nu a fost niciodată căsătorit, a spus, în 2009, că nu a renunţat niciodată la speranţa de a deveni părinte într-o bună zi.

Hugh Grant a avut o relaţie de 13 ani cu modelul Elizabeth Hurley şi o alta de trei ani cu starleta britanică Jemima Khan.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum: "Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici