Hugh Grant, catalogat drept "dictator" de un realizator TV. Cum a reacţionat actorul

Jon Stewart, gazda emisiunii de televiziune americane "The Daily Show", a spus despre Hugh Grant că este cel mai puţin dorit invitat în programul său şi "o adevărată pacoste", după ce actorul britanic s-a purtat urât cu echipa show-ului TV.

397 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant, catalogat drept "dictator" de un realizator TV. Cum a reacţionat actorul

Hugh Grant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jon Stewart a spus despre Hugh Grant că nu şi-l mai doreşte ca invitat în show-ul pe care îl moderează, după ce acesta, venit să îşi promoveze cel mai recent film "Ce-o fi cu soţii Morgan?/ Did You Hear About The Morgans?", s-a plâns tot timpul de echipa emisiunii, subliniind că ar fi avut lucruri mai bune de făcut decât să fie în acel moment în platou, informează contactmusic.com.

Grant şi-a mai arătat nemulţumirea şi faţă de clipul de promovare a filmului, răspunsul lui Stewart fiind unul dur: "Păi, atunci, fă naibii un film mai bun".

"Am avut dictatori invitaţi în emisiune, dar niciunul nu a fost la fel de îngrozitor ca Grant", a spus Jon Stewart, într-un interviu acordat revistei Q&A.

Hugh Grant a recunoscut că a avut un comportament neadecvat şi-a cerut scuze, pe platforma de socializare Twitter, faţă de realizatorul TV Jon Stewart.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum: "Patru nunţi şi o înmormântare /Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste /Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici